Seuran jäsenmaksut ja kilpailuluvat 2015

Suomen Ratsastajainliitto on postittanut vuoden 2015 jäsenmaksun kaikille seuralaisille, laskun pitäisi saapua kotiin lähipäivinä. Mikäli et ole saanut laskua ensi viikon loppuun mennessä, ota yhteyttä jäsensihteeriin. Kaikki vanhat jäsenedut pysyvät samoina (lisätietoa Jäseneksi -välilehdeltä) ja lisäksi SRL tarjoaa uutena jäsenetuna jokaiselle seuralaiselle hevostarvikeliike Horzen etukupongin, joka oikeuttaa 20% alennukseen kertaostoksesta Horzen myymälässä tai nettikaupassa. Kuponki tulee seuraavan Hippos-lehden mukana samalla, kun saat myös uuden jäsenkorttisi.

Mikäli haluat jäsenkorttiin merkinnän kilpailuluvasta, ota jäsenmaksun maksettuasi yhteyttä jäsensihteeriin niin saat kilpailulupamaksun. Kun laskun maksaa tammikuun loppuun mennessä, ehtii merkintä myös jäsenkorttiin. Hevosen lupamaksu maksetaan Kipan kautta löytyvillä tiedoilla, kohdassa Ratsujen vuosimaksut.

Huomaathan, että kilpailujärjestelmä on muuttunut vuonna 2015. Entinen seurakilpailulupa on nykyään E-kilpailulupa ja oikeuttaa kilpailemaan 1-tason kilpailuissa (entinen seurataso). Kyseinen lupa on maksuton, mutta se täytyy aktivoida, jotta voit osallistua esimerkiksi Perhonjokilaakson Ratsastajien järjestämiin seurakilpailuihin. Entinen aluekilpailulupa on nykyiseltä nimeltään D-kilpailulupa ja se oikeuttaa kilpailemiseen 2-tasolla (entinen aluetaso). D-kilpailulupa maksaa 30€ ja siihen tulee olla käytynä aluelupakoulutus. Mikäli sinulla on ollut edeltävällä kaudella aluelupa, ei sinun tarvitse suorittaa koulutusta uudelleen.

Tässä vielä pari linkkiä, joista löytyy lisätietoa SRL:n jäseneduista sekä kilpailuluvista:

http://www.ratsastus.fi/srl/srl_tiedottaa/101/0/uusi_vuosi_-_uusia_jasenetuja
http://www.ratsastus.fi/kilpailut/kilpailuluvat

Kommentit