Uutta vuoteen 2017!

Reipasta vuoden 2017 alkua kaikille seuran jäsenille! On aika taas päivittää seuran toimintaa, kääriä hihat ja ryhtyä hepostelemaan. Seuran hallitus on kokoontunut jo vuoden alusta  ja päättänyt seuraavia asioita. 

- Kilpailut on pääätetty järjestää harrastetasolla. 

- Pera Cup alkaa taas ensimmäisistä kisoista. Cup kisataan junioreissa ja senioireissa.  Viime vuoden mini cup:n kisaajat siirtyvät juniori-sarjaan.  Juniorit kisaavat oman tasonsa luokissa ja pistelasku menee samalla tavalla kuin viime vuonna. Seniorit kisaavat pisteistä hieman eri tavalla tänä vuonna. Jokainen seniori, joka kisaa viidet kisat vuoden aikana osallistuu palkinto-arvontaan. Tasosta ja tuloksesta riippumatta jokainen kisasuoritus lasketaan. 

- Ratsastajille jotka eivät kisaa vielä Pera Cup:ssa on tehty oma Ryhmäluokka. Tämä järjestetään jokaisessa kisassa erillisenä luokkana. Osallistumalla viidesti eri kisoihin ratsastaja osallistuu palkinto-arvontaan( Samalla tavalla kuin seniorit mutta oma palkinto-arvonta). Jos ratsastaja siirtyy kesken kauden Pera Cup:iin, ratsastaja kisaa siinä vuoden loppuun eikä voi osallistua enään Ryhmäluokkaan. (eikä myöskään palkinto-arvontaan).

- Kilpailuissa on mahdollista ratsastaa ulkopuolisena omia ratoja, kun esimerkiksi haluaa harjoitella vaikeampaa rataa tai tarvitsee tuloksen kilpailulupiin. Tämä on erikseen sovittava ennen jokaista kisaaa järjestäjän kanssa. Hallituksen jäsenillä yhdessä kilpailujen vastaavien kanssa on oikeus estää kilpailijan osallistuminen liian vaikeaan tai helppoon luokkaan/sarjaan. 

Seuran tapahtumakalenteria on päivitetty ja kannattaa seurailla myös facebook sivuja.  Hallitus toivottaa menestystä ja ratsastuksen riemua jokaiselle tulevaan kauteen! 


Kommentit